Yö Jyväskylässä

Keskeneräinen Yö Jyväskylässä teos
Keskeneräinen Yö Jyväskylässä teos

Joku oli kaatanut suihkulähteeseen saippuaa. Ainakin se vaahtosi. Liekö sitten ollut pila vai suihkulähteen puhdistamista? Pitihän sitä valokuvata, eihän tommosta ihan joka päivä näe. Sitten bongasin yön aikana syödystä rullakebabista jääneen laatikon.
Kuvankäsittely otti aikansa kun en oikein tiennyt millaista kuvaa teos kaipaisi. Tai arvelin että sen pitäisi olla hyvin jyrkkä, voimakas kontrastinen. Mutta kun kuvasta ei tullut sellaista alkuun. Vasta myöhemmin uudelleen kokeillessani sain (mustavalkoisena) kuvasta sen mitä hain. Se miltä se lopulta näyttää laatikon kyljessä oli taas kerran osin yllätys.

Yksi ajatukseni kehystyksestä oli vain kääriä laatikko takas muotoonsa. Gel medium on kuivuttuaan niin kovaa että se murtuu laatikon kokoamisesta. Ja silloin kaksi sivuista olisi piilossa. Ilmeisin vaihtoehto olisi perinteiset kehykset tai jotain sen kaltaista. Tätä täytyy sulatella.

Verkkokirjoittelun perusteella Jyväskylässä on aiemminkin laitettu saippuaa suihkulähteisiin: Suihkulähteeseen kaadettiin astianpesuainetta Jyväskylässä ja Suihkulähteisiin kaadettiin taas pesuainetta Jyväskylässä.

Be the first to comment on "Yö Jyväskylässä"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*